halsduk

Do it with Style
76728-9676728-95
Nyss var jag säker på allt. På vad som var rätt och vad som var fel. vad jag kände och shit. trodde jag visste vilka jag tyckte om och inte. Men guess what. Jag är inte det längre. men jag är inte direkt osäker heller.
Allt han sa var Att han inte hade kommit över mig riktigt, svartsjuk för att det kändes som om jag gillade någon annan. Jag tolkade det INTE ett dugg som "jag vill ha dig tillbaka" eller nåt i den stilen. För jag vet att han inte vill ha mig tillbaka. och ja tror inte nåt annat heller. Jag tror att han bara..jag vet inte vad jag tror men jag tror att det snart är han och vicky igen. faktiskt tror jag inte ens att det är slut mellan dom. Men jag vet inte vad jag känner nu. ja trodde att det var över? gråtit några nätter, vart hemma från skolan. Finento. men sen trodde jag det var klart. och jag tänker på Cedric <3 Vicky utan alltför starka känslor nu. Men ibland när jag ser honom skriker det typ Ta mig tillbaka Jag vill ha dig Ta mig tillbaka! inom mig. Det är helt fel, med tanke på att jag inte vet om jag ens skulle vilja tillbaka. Han har sagt ju, att han är kräsen. att han vill ha något mer. att det som var var "fint och sött". han har också sagt att han inte menade det varej gång han sa "Jag älskar dig".  jag vet vad det betyder, jag duger inte för han vill ha något mer, och han är kräsen.
Men jag har aldrig älskat någon som jag älskar / älskade honom. För mig var det väl också fint och sött, men det var också min dröm i uppfyllelse, det var underbart. när det var bra vill säga, när jag kände mig älskad. Jag har väl inte direkt problem att öppna mig..men jag har problem att älska folk. och när jag älskar någon, riktigt mycket, blir det så som det blev. jag blev knäckt, bokstavligt talat. mosad, jag gjordes till åtlöje.. kändes det som. och det var "pinsamt" på nåt sätt.
Can't believe that I'm a fool again,
I thought this love was neverend
How was I to know?
You never told me.

Det kändes som:  Nej ..snälla..inte igen. för jag klarar det inte nu.

Idag efter skolan följde jag med Rebecca hem, hon ville lägga in bilderna i datorn innan hon lämnade tillbaka min camera. så nu har jag den, camisen :) Nu är det i SÄKRA händer, eftersom Becca håller på att kasta den i bänkar och stolar och skåp, läskigt ju;)
Jag önskar att jag inte behövde städa idag! jag kunde vart med Oskar _: *tjurig*
Menmen..det ser ut som shit hemma så vi får inte gå ut förren ikväll. baaah. orkaaaah. kan sitta vid datorn hela dagen och städa inatt istället :)
Och imorgon är det fredag, ska bli jätteskönt.. men det är skola först, innan det sköna börjar..
och vi har bild imorgon, me don't like at all. Jag känner mig så fucking sjuk sen jag tvingades gå den där orienteringsrundan.. Men jag ska till skolan ändå. för jag MÅSTE vara på dom lektionerna. asså var hemma förra fredagen..för jag var helt slut och ledsen och orkade inte med skolan. OCh för att vi hade bild och hemkunskap med förstårs ^^
I varje fall..ska jag vara med på dom lektionerna imorgon.. =/ Kommer dö. Men jag kan "måla/rita/lyssna/göravadsomhelst" långsamt så att jag kanppt hinner göra nåt innan lektionen är slut. lovar, det blir IG i bild ^^ NEJDÅ, det blir lätt G.
ska ringa Oskar senare. faktiskt. så att han inte får så dyra mobil telefonräkningar =)
jag är så trööött!

                                                                                             Peace

(how could you) bring him home

I got the first flight out when I finished up the tour, because I missed you.
I even flew home a day too soon all because I couldn't wait to kiss you.
Oh how she will be loved, was the one thing stuck in my mind, and how tonight would be remembered for the rest of your life!

I never thought that I'd do something like that, when I saw you two it hit me like a heart attack, Oh No! How could you let somebody in through our door?, How could you bring him home?
I never thought I'd loose my temper like that, Now its some fucked up situation, he ain't coming back! Oh No!
How could you please another man on our floor?
How could you bring him home?

I know you know I missed on every girl because I thought I really loved you, and you know that I never put anyone or anything above you, because I loved you, and it was that love that made me loose my head and now its too late!
One day too soon, you'll regret it for the rest of your days!

but we're not sorry

76728-100 

Hem från skolan precis. slutade vid två idag . S K Ö N T !
Asså om jag inte bestämt att jag skulle städa som en vilde idag hade det vart en helsoft dag..

Rebecca vill ha med mig till Borås.. menhallå..jag orkar inte..vill inte..KAN INTE Oo
Jag vill bara städa,. kolla på film och sova. Jag ska spara mig..tills på fredag :) Då kan jag leva igen ;)
jag är i gbg varje helg numera. var där förra, ska dit nu till helgen, och helgen efter det. och HELGEN EFER det..SEN ska jag nog vara hemma ;)

Eminem - When I'm gone

                                                                                                Reggae :D for life

Jag vill att sakerna ska hända nu ! NUUU. Jag vill inte att chanserna ska komma som sniglar och försvinna som blixtar. herregud. det borde vara TVÄRTOM! Jag menar, vem orkar vänta på chanser i snigelfart ? Jag vill att allt ska va typ som i min hjärna istället , där finns en perfekt värld :K

Ämnebytning, drastisk sådan, Jag och beccs har precis bakat chokladbollar. dom är lite såhär.. smöriga. fast det är bara att käka ! :) Man blir tjockis :) det är fint

fan jag är typ sjuk. har inte nästan dött i skolan senaste dagarna. det har nästan varit rent av trevligt O.o

                      LängtalängtaLängtalängtaLängtalängtaLängtalängtaLängtalängtaLängtalängta

 Gotta hide ;)Fortsätt..
Jag vill ligga i soffan och kolla på film. i min ensamhet. en BRA ensamhet..liskom, en skön ensamthet i soffan..bara jag och mitt täcke. Men å andra sidan..hur underbart vore det inte om han var med mig =)
"baby, there's so many ways I want to say I love you"
han existerar !

this could be the first

JAG HAR LÄRT MIG ATT BARA ORD ÄR INGENTING, DET MÅSTE KÄNNAS
76728-99

Vill inte ha texten i mitten men blogg cpar , så den får vara här. om det är så viktigt för den *-)
Idag har jag vart i skolan en hel dag. igår också. var jäkligt tröttsamt men i made it :) Känns bra nu i efterhand..ska nog palla hela veckan hoppas jag. Idag efter skolan hade jag tänkt att åka in till stan och köpa dojjor. Inte för att JAG tycker det är nåt fel på mina älskade fula skor, men ALLA ANDRA verkar ha problem med dom ^^ Men det var inte för deras skull, mest för att mammsi skulle bli glad på mig. hon tjatar varje dag om att : Du måste köpa nya skor, ny jacka, ny det DET OCH DET. Jag är dock inte som andra tjejer, shoppig av mig. så jag tycker mest det är jobbigt och onödigt. Jag menar, jag HAR ju skor O.o. Väl hemma ringde hjärtevännen Challee och undrade om jag inte kunde hänga med henne till Borås. KLART JAG KAN !! Så vi åkte in, hon köpte en shorta, men var tvungen att åka hem snart för att dansa baleeeeeett. Så då fikade jag med Jessie, Adad, pizza killen och nån annan. och Bawer och den andra lattekillen var med till och från..fast dom jobbade ju :) Adad är roligt, det är pinsamt att vara med dom, dom snackar om mig hela tiden på ett annat språk ! OCH på svenska! det är nästan värre :P  På fredag då ;) haha. Fredag var det vi sa mest nog:D
Sen drog Jessie och jag till Knallelandet igen för att köpa dojjor till mig. och det gjorde vi :) Dom är fina :K Och jag köpte typ en sjal på glitter, och guldringar. Vi provade mössor på HM och Stadium med ^^ Och träffade gympa-tobbe på mc dounalds. Sedan, åkte vi till stan och fikade IGEN, med oss själva nu fast med ögonkontakt regelbundet med pizza killen. han tog mig på rumpan..daaah :P haha ^^
Det är roligt att vara där. det har varit en rolig dag. jag är glad :) Längtar sönder tills i helgen.

Rebecca mah pretty baby Me want you to feel good =/ Jag vill kramas med dig och slicka på dig :) <3

Den 9e åker jag till Falun, kommer hem 12e tror jag. Ledig från skolan två dagar. Min kusins barn ska döpas..med andra ord mitt kusinbarn ;) Undra om jag ska hälsa på mormor..vaffan..jag måste. det kommer bli TUFFT ! Hoppas jag inte blir såhär, känslig
Johanna tycker att jag sviker henne som inte kommer va på skene marten i år xD men måste upp dit..eller, mitt egna val men jag vill. Kommer sakna Becca och Jessica så mycket. fast fyra dagar, det funkar.

"YOU SEXY GIRL YOU GOT NICE ASS!"  hahahaha, kunde inte låta bli. denna mening har jag terroriserat Jessica med idag :D Med perfekt rolig brytning ;) Och bara på officeilla platser som fulla bussar, så att alla kollar på oss :K *evil*

Joni är en helt sjukt bra kille. jag tycker om honom. Han tycker nog om mig :) Våran msn relation är konstig. lite speciell sådär.. Mja mja, han är bra iaf :) Vi gör varandra glada ^^ tror jag.
FEL!! Vi gör varandra glada^^ DET VET JAG!!!!

Over and out suckers
brev till psyket

Rebecca bad mig skriva ett brev så att hon kom in på psyket. Så jag gjorde det.
eftersom becca och jag råkar vara ett. och lite schtizo.. så handlar detta brev om "oss", helt enkelt. It's not more than that.
ANTA ATT DETTA INTE ÄR PÅ HELT OCH FULLT ALLVAR, alltså inte riktigt seriöst på alla plan..

Kära Psyket!

 

Det är inte så många som lyssnar på oss, trots att vi försöker göra oss hörda.

Men ändå gör vi ett försök till.

Vi skulle bli väldigt tacksamma om ni kunde välkommna och ta emot oss på ert psykhem.

Ni förstår, vi mår inte bra.

Vi är olyckliga och ledsna, för det känns som om vi går sönder.

Vi är också självdestruktiva, det vill säga att vi skär oss själva och
andra saker, vad som helst för att plåga sig och känna smärta.

Varför är det ingen som märket hur vi har det? Hur vi mår?

Lite uppmärksamhet, kärlek, omtanke, någon att kalla MIN,
är allt vi vill ha. Är det så mycket begärt?

Folk stampar på oss. Krossar oss mot marken som kryp.

Men vi försöker tappert kämpa oss upp med krafter som inte finns,
försöker vara starka och oberörda.

Men allt berör oss. Det är bara utsidan som byggs upp.

Insidan ligger fortfarande stampad och krossad på marken,
där alla kan sparka på den.

Vi är rädda. Snälla hjälp.

Hjälp…

Känslor jagar oss. Gnager innefrån. Det gör ont! Det går inte att få ut dom!!!

Panik

Kan inte leva såhär.

Fastklamrade i den enda livhake vi har kvar: Varandra.

Utan den: mörker, och ingenting.

Tystnad, viskar..viska

Vädjan? ..


Ain't that a Bitch

Jag är så glad att det finns folk som gör mig lyckligare. Var snäll mot mig.
Jag tycker inte att jag är elak mot någon right now.

Idag vaknade jag full av energi.. eh, nej. men jag gick inte och la mig så sent ändå.
jag typ, snacka i tele till halv tolv eller nåt. så jag kanske la mig vid halv ett.
Jag har vart i skolan hela dagen. kom hem typ nyss. Tänkte bränna en Cd med massa sköna låtar , men hittar inga skivor =/ Surt! såg typ fram emot det.
Har inte hunnit göra så mycket, käkar och fixat kaffe. satt på musik..kommit in på msn ^^

Idag på svenskan kom maaaaaaaaaasssa gamla minnen upp! Shit det kändes helt konstigt.
Massa Nina och Amandra minnen, några Emma med ^^^
som den nergrävda lådan ! haha..som jag hade skrivit att jag skulle bli ihop med jens i xD och vi hade lagt i kort på oss. och grävt ner den i Amandas trädgård :D men plast runt ^^ Undra hur den mår nu.
Vad annorlunda det var då! Shit vad jag och mitt liv ändrats på senaste.
Den här "Jag börjar sluta nian" uppsatsen är ganska rolig, lite jobbigt bara att man måste tänka så mycket.

jag saknar dig


Prao igen om ca Fem veckor då. jag vill gärna paroa i Göteborg den här gången. Så kan jag bo hos mamma eller nån annan. så skönt. att vara där..Jag hälsar på mammsen mycket oftare nuförtiden. Göteborg är typ min frihet. det är lättare där. man kan ströva omkring. man kan träffa folk lättare. vara med vänner. åka till och från borås lättare. och mamma jobbar ju, så jag kan ju ändå inte hänga efter henne överallt. Om jag hittar någon plats där, blir jag verkligen glad. JAG FLYYYR IVÄG!

76728-26


New week once again

76728-99Hej för guds skull =)
Har inte skrivit på ett tag, vid närmare eftertanke skrev jag faktiskt i fredags..
Men ändå. Ska skriva mycket hade jag tänkt,
så ingen kommer orka läsa. Fast det skulle jag ha gjort ;)
Senare på fredagen fikade vi som planerat
vi tänkte åkt till den där spelningen.
men när vi hämtat mina pengar av Ced
fick
vi gå hem till Jessie och utfodra mor
hennes med godis,  vilket gjorde att vi missade
 alla eventuella tåg/bussar som
vi hade behövt ta för att hinna.
Sen FICK hon inte ens åka till götet.
så..vi drog ner på stan och fikade ännu en gång xD Och kollade lite vid insparken på grand, och följde joppe till hans fest. sen träffade vi Adad och pizzakillen och bawer och den andra lattekillen utanför latte :) vi var med dom ett tag, sen skulle jag ta bussen till gbg vid tjugo i tio .
Utanför bussen träffade vi två killar. Johan och Olof. Dom satte sig vid mig på bussen. ja, faktiskt på samma säte som mig.
Lite sällskap skadar väl inte, tänkte jag.
Sen bjöd dom mig på öl. och så fick jag veta att Johan som verkligen stötte på mig, var 28 bast och hade en unge på två år. Han undrade om 28 var ett problem för mig. jag svarade att JA, fast det beror på vad det handlar om. då började han snacka om FÖRHÅLLANDE! han sa "Om du och jag" hela tiden. Och han tog mig på låret och shit.
jag sa att jag aldrig skulle bli tsm med en 28 åring, och en 28 åring skulle aldrig stanna hos en 15 åring. då protesterade han och började med sitt "Du och jag" igen. Väl vid stationen var han helt nere för att skiljas från mig. och så..ja..sen hejdå. och jag drog för dom sprang till spårvagnen. jag drog hem och hade te kalas med mor min innan jag SOV SOV SOV!!  han har ringt massa sen dess :S

Sen på lördagen åkte mamma och jag till stan. vi gick i olika affärer lite, men jag kände mig hängig och seg så efter inte allför lång stund satte vi oss på ett lugnt fik i ett hörn :)
Vi fikade caffe+bulle . helt sjukt god bulle! :O
Precis när jag var på spårvagnen hem ringde Oskar, och vi skulle fika i lördags. så det blev bara hem för ett toabesök för att sedan dra ner till stan igen. Det åskade och regnade MYCKET!
Vid pressbyrån och tidpunkten på drottningtorget började någon jag och någon Sara prata, vi tog skydd tillsammans under ett tak^^ Vi hann prata om en hel del innan Oskar till slut kom :)
Vi gick under mitt paraply i regnet fast han blev blöt ändå xD det skulle nog jag med blivit om jag bara hade t-shirt. Han visade mig ett fint ställe vid en glasskiosk ;) hahaha. det var hyfsat fint faktiskt :D 
Sen fikade vi på condeco på avenyn. Det var trevligt och torrt framförallt. Efter det gick vi mest bara runt, i väntan på hans tåg. han skulle absolut sitta vid en fontän, som var heeeeelt dyngsur. så vi satt på min halsduk . Sen åkte han hem.. Jag fick ett bra intryck :)
Eftersom jag hade ont i magen och inte orkade åka till festen han var på senare, tror han nog dock numera att jag är rädd för honom ;)

Sedan vart det söndag, idag. Dagen började med att jag blev väckt av min mobil. såg att det var becca och klickade henne. Herregud, klockan var NIO, visa hänsyn till dom sovande !:P Men hon gav sig inte så jag svarade. Hon hade saker att prata om.. Sen sov jagf igen tills hon väckte mig för andra gånger, vid elva tror jag. och så pratade hon igen xD före jag duschade snackade vi igen. ute bara regnade och regnade det. Vid halv fyra åkte jag till borås. åkte till knalleland för att kolla runt lite, köpa kaffe+choklad och gå på toa.
Sen åkte jag till busstorget igen. och ringde Adad. han var på cafe latte. så jag gick dit. där var även Cedric, Andreas, Joppe och John. jag satt lite med dom innan jag vandrade till stationen.
Nu är jag alltså hemma igen och så var det med det.

Och jag ville bara hänga kvar. Min livhake, och jag klamarede mig fast vid dig.
jag skulle aldrig fått nog av dig. Men jag måste släppa nu. Och jag försöker släppa.
När man släpper vet man inte vad som händer. eller hur man känner sig.
Och jag vet inte hur jag känner mig faktiskt.

How am I supposed to know what's right ?

Heeeey.
Jag tror det här kommer att bli en normal blogg..
eh, jag ska ge det ett försök i alla fall =)

Jag sitter på jessicas skola nu. hon har gett mig en dator..jag hade tråkigt ^^
HAr träffat och sett massa jag känner och känner igen ^^
Alla går här ju..eller, det var att ta i men ändå.
Shit den här stolen är helt sjukt obekväm ! :P

Hon slutar vid halvfem fem tror jag..längtaaar.
vi ska fika i stan antar jag. och hoppas.

Var hemma från skolan idag. hade ont i halsen och magen.
Ing-Marie ringde och beställde tid hos vårdcentralen. hon hade onda aningar xD
Tog två prover i halsen och ett BLODPROV! fick välja mellan att ta det i fingret eller armvecket, öh, svårt val.
Fingret såklart!
Sen skickade dom proven till Borås. och nu har dom ringt. oturligt nog hade mamma rätt, jag har körtelfeber-viruset.
Får inte överanstränga mig eller va med på gympan och så.. LÄSTE DU BECCA, JAG HAR KÖRTELFEBER!
Halsprovet var för halsfluss, får svar imorgon. jag som känner mig bättre..
jag var mest sjuk för att jag kände mig nere och snorig och ont i halsen och magen och ville va hemma.
och slippa sega bildlektioner. men jag är sjukare än jag antog visst Oo.

Snackade med Becca i telefon nyss.. öh, intressant och så liksom ;)

Ikväll blir det gbg. och undra hur det blir med det där nu när jag är sjukling. ahja, jag KÄNNER mig hyffsat frisk iaf :D

Undra hur länge jag haft det här viruset.. *-)

Mjamja.. Keeeeeeekleeek ? och Fred och Pusshejs


Anna

76728-73


In my head, in my head You are dyin' ..

Ditt kittlande skratt,
som smög genom min kropp.
Dina glittrande ögon,
som fick mig att le.
Lycklig var sekund, varje timme och minut
Men allt har en början, och allt har ett slut..

Du fick mig
att skratta åt det som var svårt
Men nu, finns det bara sorger och gråt
Här står jag ensam,
sviken och rädd.
behöver slumra in,
längtar till min barndomsvän.

Barken sprack,
och ditt sanna jag kom fram.
Trodde jag kände varje del av dig.
Men jag hade fel,
så var det ej.
Blicken fäst i backen,
ska jag orka mer?

Du fick mig
att skratta åt det som var svårt
Men nu, finns det bara sorger och gråt
Här står jag ensam,
sviken och rädd.
behöver slumra in,
längtar till min barndomsvän.

Av Linda Lek

You were my everything - Aviation

Stopp och Väx - för att sluta bita på naglarna Oo

You were my everything:

[Talking:]
This goes out to someone that was
Once the most important person in my life
I didn’t realize it at the time
I can’t forgive myself for the way I treated you so
I don’t really expect you to either
It’s just... I don’t even know
Just listen…

You’re the one that I want, the one that I need
The one that I gotta have just to succeed
When I first saw you, I knew it was real
I’m sorry about the pain I made you feel

That wasn’t me; let me show you the way
I looked for the sun, but it’s raining today
I remember when I first looked into your eyes
It was like God was there, heaven in the skies

I wore a disguise 'cause I didn’t want to get hurt
But I didn’t know I made everything worse
You told me we were crazy in love
But you didn’t care when push came to shove

If you loved me as much as you said you did
Then you wouldn’t have hurt me like I ain’t shit
Now you pushed me away like you never even knew me
I loved you with my heart, really and truly

I guess you forgot about the times that we shared
When I would run my fingers through your hair
Late nights, just holding you in my arms
I don’t know how I could do you so wrong

I really wanna show you I really need to hold you
I really wanna know you like no one else could know you
You’re number one, always in my heart
And now I can’t believe that our love is torn apart

[Chorus:]
I need you and
I miss you and
I want you and
I love you ‘cause
I wanna hold you,
I wanna kiss you
You were my everything
And I really miss you [2x]

I knew you gonna sit and play this with your new man
And then sit and laugh as you’re holding his hand
The thought of that just shatters my heart
It breaks in my soul and it tears me apart

At times we was off I was scared to show you
Now I wanna hold you until I can’t hold you
Without you, everything seems strange
Your name is forever planted in my brain

Damn it, I’m insane,
Take away the pain
Take away the hurt
Baby, we can make it work

What about when you
Looked into my eyes
Told me you loved me
As you would hugged me

I guess everything you said was a lie
I think about it, it brings tears to my eyes
Now I’m not even a thought in your mind
I can see clearly, my love is not blind

[Chorus:]
I need you and
I miss you and
I want you and
I love you ‘cause
I wanna hold you,
I wanna kiss you
You were my everything
And I really miss you [2x]

[Talking:]
I just wish everything could have turned out differently
I had a special feeling about you
I thought maybe you did too
You would understand, but…
No matter what, you’ll always be in my heart
You’ll always be my baby

Our first day, it seemed so magical
I remember all the time that I had with you
Remember when you first came to my house?
You looked like an angel wearing that blouse

We hit it off, I knew it was real
But now I can’t take all the pain that I feel
Reach in your heart, I know I’m still there
I don’t wanna hear that you no longer care

Remember the times? Remember when we kissed?
I didn’t think you would ever do me like this
I didn’t think you’d wanna see me depressed
I thought you’d be there for me, this I confess

You said you were my best friend, was that a lie?
Now I’m nothing to you, you’re with another guy
I tried, I tried, I tried, and I’m trying
Now on the inside it feels like I’m dying

[Chorus:]
I need you and
I miss you and
I want you and
I love you ‘cause
I wanna hold you,
I wanna kiss you
You were my everything
And I really miss you [2x]

[Talking:]
And I do miss you
I just thought we were meant to be
I guess now, we’ll never know
The only thing I want is for you to be happy
Whether it be with me, or without me
I just want you to be happyH
ej hej.
jag har ju som sagt vart med Jessica idag.. det var trevligt.
imorgon är en jobbig dag .
Har en helt sjukt seg skoldag.. sen dessutom städdag på det.
Fast om man ser det från den ljusa sidan.. sen är det fredag
och då ska jag först vara i borås med Jessie och gå runt lite och kolla affärer och shit.
sen ska jag åka till min kära mor för att komma härifrån lite.
Alltså, det ska bli OBESKRIVLIGT skönt!
Go Fuck Yourself, any questions ?

Okej. jag tar väl tillbaka typ allt jag sagt,
Fast det är lugnt och så..
tänker inte ens säga vad jag tycker och
känner och bryr mig om. Alltså,
hon som inte skulle nämnas får honom

Jag kan väl inte direkt göra något åt det,
men han har ju visat ett par gånger nu att
han inte är så mycket att ha.
Tomt, ensam, ledsen, besviken, arg,
likgiltig, hatisk
Jag kan ju säga att egentligen har jag mycket mer att skriva. fast det tar jag någon annan gång

Fint och sött, alltid något
 76728-97

 
Wish I could give the world to you, but love is all I have to give


På tal om något helt annat. våran tv funkar nu. alltså, boxen och det. kanske den nya dvdn med.
Idag har Jessie vart i vår skola :) det var roligt iaf.. Älsk. vi leker nu jag och hon

Du har rätt, jag är värd något mycket bättre och innan jag dör ska jag hitta det !

äna

När jag skrev här igår gick det inte så jävla bra ..:P
Dvs hela bloggen FÖRSVANN spårlöst och var därmed BORTA.

Igår var jag iaf med Älskling. åkte in typ..ah var inne 11 och åkte hem 20.
Först var vi ensamma och det var mysigt =) sen kom hans lillebror men det märktes det inte så mycket av. såg faktiskt inte ens skymten av honom. Social prick ^^
Sen kom också mamma pappa hem men då skulle vi åka ner till stan. och fika med Joppe och Jessie.
Joppe och Jessie är roligt att säga :)

Åh, justeja, vi har en ny tv :D EN JÄTTESEXIG TV INGEN HAR SNYGGARE TV ÄN OSS =)
shit. Tv :D

Okej, första dagen i skolan var, seg men inte sjukt tråkig faktiskt :D
Den var seg eftersom vi bara. pratade pratade pratade fikade lekte och pratade.
det var en..typisk första dag.
Lovet slut nu.  Fast shit vad lätt det var att komma upp imorse iaf :D helt otroligt.

Schemat i år var..inte alls nån höjdare men. skit samma :D

I helgen vill jag åka till mamma. och på fredag kanske träffa Jessie? VAAAAAAADDÅ KANSKE? Ska träffa Jessie

76728-95Cädrik <3 Äna                             :)

Det regnar, och för övrig är det inte mycket som pågår i mitt liv. Jag tycker ändå att det är väldigt skönt.
att inte behöva göra massa saker. bara göra något om man orkar göra något.
Och dessutom är jag lycklig :) Det är en sjukt skön känsla.
Men jag undrar fortfarande vad som har hänt.. hur seriöst det var?
Jaja, ett moln är inte alls mycket :)
Cedric, Jessica och Rebecca är dom finaste jag vet. Jag är inte mig själv utan er i mitt liv.
 
Jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna er. kanske behövs det inte göras något, kanske kan man
bara vara. och så kanske man gör något omdevetet?
Jag önskar ni kunde fatta vad ni ger mig.  <3


Be Back

Godmorgon gott folk . idag vaknade jag nu klockan tre. och jag hatar att vakna så sent. igår gick vi och la oss vid fem.. eller jag och josse iallafall..resten..gick väl och la sig såsmåningom ;)

Jag är kaffesugen. jag är sugen på lite allt möjligt.
KAffääää Kaffääsugen.

Min Jässica. Min

Är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. det är nog den 20e idag.. elleer nåt. jag vet inte riktigt men. Imorgon kommer nog min mamma hem. Från sydamerika Cx
Jag är rätt sur på henne för att hon verkar ha bosatt sig där for life. Meh meh, får väl se..hoppas hon hade det mysigt :)

Jana: 
Alltså, du är BÄST, det är du. vet du det?
Du är redan bäst, ALLRA bäst, bättre än alla andra.
Därför måste du lyfta fram alla som är bättre än dig.
Du måste vara ödmjuk!
DU kommer nå så sjukt långt att du inte ens fattar det!
Äh förlåt, jag bara tjatar.
Men jag tjatar för att jag VIll tjata!

Öh..jana pratade med mig igår :P  Oo ;)

<3<3<3<3<3<3


i can't do this thing called life

76728-96Vad ska man göra när man känner att man inte räcker till? När man inte sköter saker
bra nog?


Eii. det var väldigt skönt att duscha när
jag kom hem. och borsta tänderna.
jag var äcklig hos rebecca :D
fast vad gör det xD
det var bara otroligt skönt att bli
"inte äcklig" igen :)
JAg är olagligt trött. nej. det är inte sant
jag är egentligen inte speciellt trött :D
Jag fick lust att ringa till Cedric nu
han sover bergis inte
Fast ändå..klockan är typ 02.00
men om han gör det, vore det inte snällt
för han ska säkert jobba imorgon
Undra om han kommer ihåg att vi skulle
va på måndag^^
han har säkert glömt det och bestämt med
joppe eller andreas eller nåt :P Men man vet aldrig.
Undra vad han gör nu.

Jag och Josse är ensamma hemma.
vi har kollat påen söt film ^^ och ätit chips. och druckit RIKTIG cola. och Linus kom förbi med sin tjej och visade henne runt. nu sitter josse och ritar. det tycker jag är höjden på tråkighet och osocialhet.
jag menar, hon ska ju ändå sova i MITT rum inatt ;) haha. (som om det vore en anledning) OCH vi är ju ensamma hemma så vi borde sitta och prata eller nåt. men det är ju bara vad JAG tycker *-)

This is me dooh >_<

CÄDRIK JAG SAKNAR DIG!!!you're my crack of a sunlight

Shao. jag sov hos bäxx inatt
igår färga vi hennes hår. på kvällen/natten var vi på fest i skene.
typ, vid en knasig lada med en ramp och massa skabbiga hundar
och proppen gick hela tiden så det blev helt mörkt och musiken försvann xD
haha
lite speciellt sådär Oo

Nu blonderar jag beccas hår.. det ska bli blått såsmåningom.. får la se :D

Jag är jätteseg idag. första dagen på helt sjukt länge som jag inte ställde klockan.. som ja bestämde mig för att kunna vakna när jag vaknar. eller, när ja är hos mamma vaknar ja jämt när ja vaknar men det är en annan sak :P
Iaf, så vaknade jag sent och är därför helt seg. oCH idag har jag gjort en knäpp grej, nåt ja inte gjort på år och dar. BAKAT! jag har bakat schackrutor ^^ fast inte bara jag, Bäxx lillasyster också :)

Ikväll ska mamma och pappa på fest. eller, ah, dom har redan åkt och så men idag kläckte dom ur sig att ROGER OCH ANNIKA OCH JANA OCH ÅSA OCH MOA ska sova hos oss inatt :O
jag typ.. VA?
seriöst, det kommer ju bara vara barn hemma. dom kan fan inte skaffa gäster och sen dra, och komma hem nästa dag. ORKA med dom
Haja..jag sitter väl vid datan eller nåt ;) dom får sköta sig själva xD

jag känner mig konstigt glad =) det är skönt

CIAO BELLA

Tonight I'm all yours.. and forever

76728-95 

"men från min syn borde han acceptera det du gör å den personen du e för va ja tycker e han jävligt lyckligt lottad som har dej" 
Tack så mycket Johan : )

jag tycker det är konstigt att han undviker mig för jag tänker på honom hela tiden <3
til' u get the name *

Godmorgon.
idag sov jag till ett. jag som inte ens gillar att sova länge. det är jobbigt
fast idag är jag typ sjuk. sjuk på rigktigt alltså, innan var jag bara mer såhär påbörjan till sjukdom ;)
det är jobbigt Oo
Det är städdag idag också. BORING. och om en timma ska jag hämta Gisela.
och då måste jag klä på mig massa kläder först. JOBBIGT
All i know is it's hard to say i'm sorry ..

jag har massa äckligt slem i halsen och det är lite jobbigt att svälja när det är i vägen _:


Guess I'm gonna be okey, guess I'm gonna be alright

jag vill gå och lägga mig igen. det var typ mysigt att sova . fast det var iskallt. jag hade fönstret öppet fast ja hade ingen lust att stänga det ^^

jag ska gå och hämta mer kaffe.... innan jag blir ledsen Oo
Shärran är bra när man är ledsen . Tack på dig

I brist på annat kollade jag en stund på tv-shop idag xD
Seriöst. om man kolllar på sånt blir man HJÄRNDÖD!
dom säger samma sak OM OCH OM IGEN. hela tiden. det är fula bilder också . hata tv-shop
jag såg om en såndär sak man sätter på magen, armen, benet, valfri kroppsdel och så drar den ihop musklerna så att man blir tränad utan att göra ETT DUGG!
inte ens bli svettig. det är iofs rätt bra xD
men dom säljs ju inte i affärerna , bara i tv ;) Sen såg jag reklam om sånna där kaktus piller som gör att man tappar aptiten, som dom där sydafrikanerna använde när dom skulle ut på långa vandringar förr. det finns en skitbra molekyl i den kaktusen :D haha. .ah...ni ser. det är äckligt att titta på tv-shop.

Idag ska jag nog träna lite motionscykel för skoj skull :) haha. jag har aldrig tränat seriöst på den..jag har nog kört ett tiominuterspogram ca 2 gånger eller nåt :D men det är så äckligt, man blir helt svettig.
svettig på fel sätt. jätteäckligt. och så kan alla som vill SE hur pinsamt kass man är xD
fast jag är nog bra :O hahahahha haha

jag önskar att rebecca var här nu för jag typ behöver henne idag. hon kunde vara min..öh..städslav ? *-)
det är ju liksom trots allt städdag idag ;)

Äsch. bah bah med er. PÖZZzZzZZzAaAh


Förklarning till dig Älsk ?

It's not like you didn't know that
I said I love you and I swear I still do
And it must have been so bad
Cause living with me must have damn near killed you
And this is how you remind me of what I really am
This is how you remind me of what I really am

76728-94


Ibland undrar jag om jag har en bra personlighet
ibland undrar jag om jag har nån personlighet alls
Men det har jag ju, alla har det
även om det inte verkar så alltid


Okej. jag ska "blogg förklara mig" litegrann för Cedric. Vill han inte fatta så vill han inte.. men jag vill ändå.
Det är klart att pussa dig är mer värt, jag älskar ju dig och jag ska sluta imorgon för din skull. inte för mamma, farmor, pappa eller någon annan. Jag lyssnar inte ens när dom säger till mig och allt jag vill är att trotsa dom, när det gäller det. Men allt jag ville var att röka den inatt. När jag är ensam. och tänker. och lyssnar på någon skön låt. när det är mörkt. Jag köpte det paketet för att det skulle vara mitt sista.
Och jag är ingen människa som tar lätt på saker och ting. det är typ en stor grej för mig, allt är stora grejjer för mig och att sluta bara sådär inatt är jättestort. Jag vill inte bli tvingad till något.
Och jag mår inte bra när du gör sådär. det känns jävla skit när ens pojke vänder ryggen till och går, inget hejdå, ingenting. den enda som sa hejdå var joppe. och jag ville typ gråta.
Men du betyder allt för mig och jag skulle göra. nästan vad som helst för dig. Jag menar inte typ dö eller sno någonting men du kanske fattar..
Och jag vill inte säga hejdå på det sättet..det förstör hela kvällen. jag tänker bara på dig.
Jag tar inte det här med rökningen som en stor grej alls, det är vad som hände med oss som är den stora grejjen.
jag är helt tokgalen i dig och jag kommer aldrig sluta. och jag vill haaaaaaaaaaaaaa dig här nu för jag vill prata och kramas och och och och och
jag vill att du ska vara glad på mig. för du älskar mig. och jag vill bara skriva älskar hela tiden för det är bara det jag tänker på (L)
Fast jag skulle ändå inte bara gått så.
Borde jag vara sur? Borde du vara sur?
jag låter smörig men det är inte smörigt menat och jag är inte den sorten som smörar heller ..
Jag vet inte vad jag ska säga mer, men jag fattar inte hur det kunde bli såhär av detdär.
Älskar dig mer än något annat baby.  Tro mig <3

The only guy that I adore

<3 <3 <3
The only guy that I adoreWould it be wrong Would it be right?

Imorse ringde min klockan klockan ÅTTA!
jag tyckte det var extremt tidigt. fast sen kom jag på att nära skolan börjar ska man gå upp SJU. det är sjukt :P

Josefin kollar på sagan om de bannlysta. det är skitroligt ^^

Jag lämnade Gisela på tennisläger saken imorse , hoppas hon får det jättekul där
eftersom det fick mig att gå upp så tidigt :)
Farmor har åkte hem. eller nej, men hon gick härifrån typ 40 minuter tidigare för att köpa en dricka xD
FYRTIO MINUTER
det tar typ.. väldigt mycket mindre minuter att gå dit :)
Jag och josse fick 250 kr var innan hon gick :) Snällt *

jag dricker te. men det står skitlångt bort. om jag vill dricka lite, måste jag resa mig_:
Nu ska jag resa mig

Tillbaka. Jag kollade på dendär filmen jag lånade av Bäxx igår.
den var söt och bra men jävligt kort :D
SERIÖST, EN TIMMA OCH TIO FATTIGA MINUTER. :P
en och en halv timma vore mer normalt, eller två ^^

and now i can't feel all that's left is nothing ..

Alla som inte brukar läsa min blogg kan droppa en lite kommentar . (as if it would happen)

I'm not ofuckingkey

76728-92I MISS YOU, HONEY ! <3

Well done Anna, tredje
 bloggen idag :K
hahaha
och nu är jag stolt över
mitt händelselösa liv ;)

Men jag har inte suttit
alls mycket vid datorn
idag.
NEPP, jag har :
FIkat med farmor ^^
Vart ute och gått med
farmor och dino
Fikat mera
och så har jag lekt med
Bäxx :)
Dvs. RockyPocky, dvs
Rebecca Hahn =)
Hon gjorde den här
bilden till mig. Cool bild om det inte bara vore typ fula bilder hon tagit :P Jag bad henne att göra en sån när jag fixat bättre bilder, men NEJDÅ, hon gjorde en med dom här.
och vad ska man göra liksom ;) haha

The most fantastical thing in the world is right you


På min promenad idag mötte jag Tvillingarna. Tobias et Fredrik med andra ord. jag vinkade. dom vinkade.
När vi möttes sa dom:
-Du ser lite trött ut..
jag, typ som ett lik helt osminkad och seg.
-Jag är lite trött
Dom typ..
-Du är inte så brun längre.
jag typ för att säga emot bara:
-Jag är visst brun
Dom:
-Du ser lite trött ut.
-JAG ÄR TRÖTT
Sen går vi åt olika håll
Dom:
-HA DET BRA!
-DETSAMMA, JAG ÄR VISST BRUN!

Mycket trevligt *-)
Josse, Micha och Gisela och Michas lillasyster var på djurparken idag. jag avstod xD

Jag är våg i månstjärnteckerna. det sa jessica^^

Om mamma inte kommer hem, får jag DAMP!

Är det värt att ha ett tråkigt liv för bara 20 000 kr? Öh..naeh tror inte det.
får se hur det blir med det.

Adore me. Älska mig

Cut

Jag bara skämta, Ced kommer nog INTE hit idag xD

HAllå..wtf. är mamma inte hemma? HON SKA VARA HEMMA !!  *spasm*
bajskorv

Jag är glad att vi inte har mång-gifte här i sverige. för jag läste i mitt horoskop att oxen är extremt typ farligt svartsjuk och att vi kan bli våldsamma^^ haha. VÅLDSAM! det är roligt :D
Vi är typ jättebra fruar också. och om inte jag klarar av ett äktenskap gör Ingen det. så stod det också. Oo
Och att om man var född 26 april får man yttre skönhet och ett lyckligt äktenskap. det stod det i domedagsboken xD :D
Oxar är även tjurskalliga och tröga typ Oo
Jordnära.  Duktiga på matte och no ^^ haha

Jaghar fikat massa idag : ) nu ska jag nog ta en promenix...
Promeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiix


Saker jag behöver göra:

  • fixa ögonbrynen
  • fixa hela mig
  • träffa rebecca?
  • tvätta

Det var nog ungefär det ..


Would u still remember me ?

MORRN!! Min blogg har varit relält elak mot mig några dagar nu, dvs tagit bort LÅNGA BLOGGINLÄGG jag skrivit.. det är jävligt jobbigt och helt sjukt störande. Ingen ide att jag ens försöker skriva om mitt ointressanta liv tycker Mr Blogg.
76728-86Allt som jag försökt skriva glömmer vi nu. Det var MASSA saker men shit the same.

Idag ska nog Cedric komma hit. Jag väckte honom. Men jag hade lovat att ringa :K
Igår kväll, höll jag nog helt seriöst på att DÖ DÖ DÖ DÖ av tråkighet.
det var fan det värsta jag varit med om ;)

I går dag var jag hos Jessica :D Hon fyllde år igår :D

Absolut Reggae Classics ;)

Jag är seg. Jag är blond :D jag är...
JAG ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR dampig.
jag får ryck. ryckryckryck. Ryck på dig

Mini dammsugaren kommer åt överallt!

HEj HEj Verkligen hej!

Snart tänkte jag hoppa in i dushen
det är som såhär, att Farmor kommer hit idag vid fem, och ikväll ska jag och becca till Jessie på kalas :)
haha:D
Becca är med i svängarna ;) Yeh :D
igår checkade jag och Bäxx på The Shining. typ 511 gången jag såg den, men den är fortfarande äcklig :D
jag käka pizza nyss *-)

När jag duschat ska jag klä på mig xD
Hm..jag ska ha på mig.. öh..jag vet inte. byxa + tröja blir skitbra :)
jag ska snart fixa kaffe med. det ska bli gott :)

Drömvärld

Jag tycker om farmor :) Hihi

den här helgen ska jag chilla.
det är fna lördag, det känns VERKLIGEN inte så.
men jag måste umgås med farmor nu när hon är här, och så har jag gjort massa saker så det blir bara gnäll och skit om jag vill göra nåt.
fast jag ska ju på kalas. och på måndag ska jag till JessiÄlsk i Borås.
men imorgon kan jag kanske hitta på nått med Fammor.

Jag mår bra tack !

Ge mig! -->


Lowwwaahh

Hoj Hoj :D
Hoj=cykel
så säger man i sthlm :K
om man är lite raggarbonne som micke och nicke ;) MICKE OCH NICKE! så söta namn

Kom hem från Ced för ca nån halvtimma .
Det var mysigt att träffa honom ;)

jag fick en gammal t-shit xD
haha. den är söt :)


if i should measure in water what u'll get from me, it'ld be the rivers and the oceans and the seven seas
From your head to your shoulders right down to your feet is all i want, and all i need (8)

hawm

Hej
idag ska jag vara med Cedric :D
innan dess, ska jag duscha, och äta pannkakor xD
väldigt viktiga saker ;) Ah duscha iaf

Elain är helt nere.. =(
men hon vill inte berätta varför.
det får det att kännas som om jag är en anledning. det vill jag inte!

Ciao bella adios amigos xD

76728-90 Jessica och Anna hår? *-)
ÄLSK JESSSIIICAAAA :) <3

 

jag är glad att jag har dig :)

hEj hej hoppas alla mår bra och har det trevligt

jag sitter vid datorn konstigt nog. och jag har precis vart ute lite.
jag vet varför jag inte slutat
bara för att alla tjatar
jag var på väg, men så började alla
det typ proviserar mig..
det är en löjlig anledning men ändå.

vart i borås ikväll.
Stötte fan på toobie som jag ALDRIG stöter på annars
haha, rätt kul eftersom vi precis påpekat hur konstigt det är att vi aldrig träffar varann på stan xD
han var snäll :) Lite dissig som sa att han inte skulle börja bli social med mig men det har han redan brytit ;)

Cedric hade gjort klart för mig att han skulle vara ENSAM med sina kompisar
jag väntade jättelänge med att gå och fick därför, en HEL TIMMA
fast han satt där ändå:P
så jag träffade honom. och sen sprang han in i mig i parken. för han var jagad :O
Och då kom
han inte därifrån (A) HIHI

har ca 2 kr på mobilen =/

vaffan. orkar inte skriva mer. Puss

she lost a piece

Sha shabba shao
Sötisar :K           


idag är det torsdag.
jag ska städa och hämta gisela.
sen ska jag till rebecca becca bäcxccciiiiäää.
vi ska. ja. det ska vi

igår var jag i göttttteboooorrrrrg.
sjukling va med. hon red på min rygg i femman. det gjorde hon
vi var på em disco (H) yeash. det var vi.
vi kollade okunskapr liveee ^^
efteråt skulle cedric + björn hem. men vi fick stanna kvar. i den. stora staden . gbg
vi hängde med christian och han bjöd oss på mc donken fika. Mkt snällt av honom :)
sen föjlde han oss till tåget och jag tvingade typ alla att springa för jag trodde att vi hade bråttom.
sen när vi väl var där, var det EN KVART KVAR!!!'
shit asså
ÅH FÖRRESTEN! vi träffade ju shärran också. han glömde sin skiva hos mig. eller nä hos elain men jag fick ta den. han ska få den. nån gång

i bilen hem som syster jenny körde hade vi okunskapr party ^^ det var jätteroooligt! :) men alla var helt sega.

när jag kom hem åt jag mat ^^
josse åt också mat

JAg har tänkt lite.. tänk vad jobbigt att skaka/vädra sina sängkläder VARJE dag!
och vad äckligt att hångla med någon från nåt land där man inte borstar tänderna O.o

fyfan vilken blogg, läs aldrig den ;)

den är så konstig för att jag snackade med Beccs i tele när jag skrev HEEEEELA bloggen (talang)

jag läste även allt högt i luren xD
ha överseende

sist men inte minst xD 
Lite kärlek till Mammi på semester, Jessie hos sin pappa (Ny syster ! Ih), Becca hemma vid datan, Josse i köket, Elain vart hon nu är i en främmande stad, Charlottiiis VART HON NU ÄR?!, Shärran i göteborg troligen i sin säng, Cedric <3 på jobbet, ah och alla andra fina folks : )

KöZzzZaH*


there's always cracks ..

Shanna.

Bruniz!

en jobbig sak har hänt. jag vet inte vad jag ska göra nu.
jag vill trösta dig =/
men jag kan inte. och det går inte
och varför händer detta såhär nu?
Jaja, we'll see.

Idag ska jag nog antagigen på sånt här disco igen ;)
men det är bara om någon kan hämta oss i borås ikväll. eller mig och josse iaf.
för trots att fritsla är världens metropol går tyvärr inte så mycket nattrafik ut hit. kasst kan man ju tycka ;)
hah. Med Josse, Jessie och Shärran och kanske hans friend Sebbe.
ja tobbe ska ju dit med. och cedric ska dit :P
Det är tha place to be *-) hahaha=)

Jag vaknade i vanlig ordning nio idag.
jag har sovit jättegott.
igårkväll/natt hade jag ett känsligt snack med Fille. Sen tyckte jag vi skulle sova. han tyckte det med.

jag skulle vilja ha en cool grafittibild som fille gjort här i min blogg men jag märkte att jag tagit bort den ! vad är det med mig. huh.
hittade boten anna på MIN MUSIK på datorn!!
Det var nog jenny som fixat den.
men jag tog bort den. det är typ min rätt som heter Anna och speciellt när den är på min muik.

jag har druckit en halv kopp kallt kaffe. för ja ställde kaffet när ja gick och lämnade gisela. och det blev kallt. det var skitäckligt. hata kallt kaffe.

ikväll ska jag titta på Ceeeeeeedriiiiic <3 an i'm in löööv with cäädrik ; )
jag säger "in löööv" hela tiden för att josse går runt och säger så och det är så jäkla gulligt :D

76728-85


the first cut is the deepest

Jag är rädd att det ska göra ont 


Kolla vad sur man kan se ut :D
men jag är inte sur
76728-109Jag
ser bara ut så när liksom munnen slappnar av och åker NERÅT!
Hur kul är det..OoJag är jättekonstig.
Richard sa till mig idag att jag borde flytta till ett psykhem.
"Du skulle nog må bättre där"
jag typ.. ÖH TACK ?


jag tänkte på nåt men jag glömde av det . damnit :P

Lekt med Jessica min blonda och morotsorangehåriga älskling idag :D
Hon har blivit storasyster!! :D så roligt :D
vi städade husvagnen. mkt duktiga. Mamma och Pappa tyckte det blev väldigt tjusigt :)
'
JAg stör mig på massa människor :D men inte så många just nu .skönt : )NATTI <3

FiskpinnaR

HejHej.
igår kväll hände en konstig sak.

Idag ska jag typ, städa i ordning i husvagnen. med josse.
jag har sovit gott. det var mysigt att sova
jag dricker kaffe vid datorn
fast jag inte får
för jag har spillt ner ett tangentbord .. (A)
Det kommer INTE hända igen ;P

Det är ganska så fint väder ute :D vad mysigt.

jag kollade lite EM på tv, det var rätt intressant :D det vore kul att se live.
på tal om live. hoppas jag kan åka till bananen imorron.
Hoppas Cedric är frisk imorgon

ciao bella så länge


VAFFan. jag vill skriva mer blogg. men jag har inget kul att skriva
Jersika persika ska bli storasyster idag :D Vad Myspys

and all that's left is nothing .. *


I bite my tongue because i wanna scream
                                                                                                                                        och jag ser mig


Ifall jag ska till bananen imorron får jag träffa Toobie :) det var verkligen hundra år sedan. öh, det var fan när ja praoa jag såg honom sist! Ih :D

på tal om ..

Annoish ...                     76728-107 


jag är glad att jag har dig.. *-)

Rather Charming  |

Lördags bananen Oo
17 gubbar ägde sönder alla :) Haha
Var jättemyyyyys. och sen, kom Shärran och Sebbe och en miljon kompisar till dom.
Det var myspys ^^
och ´jag typ tvingade dom att sitta på stenar (A) och sen gick vi till stan igen.

Och jag fick ingen skiva. men jag har den på datorn iaf... fast JA, jag fick en svetthandduk :K *stolt*
xD  sug på den. suckers.

write more later när ja snackat med Elain i tele ^^ *paus*

Nu ca en heeeeel dag senare:
Josse och Ricky drog nyss. på promenix
nu sitter jag här själv och typ .. tänker?
Jag känner mig typ Glad. som i glad. glad. fast inte jätteglad, lite glad
Det har hänt en bra sak
jag har träffat Cedric
och snackat med honom. fast vi sa kanske inte så mycket. Han älskar mig [?] Jag älskar honom.
Ja, vi blev ihop igen. Det känns inte så konstigt. fast jag kände mig billig. Men jag bryr mig inte så mycket om sånt längre. vad andra tycker och shit.
han sa att han var säker. jag hoppas att han är det.
jag hoppas att han menade. allt han saMin babis becca ligger på sjukhuset inatt. och igår natt. hon har körtelfeber och hon mår inte alls bra..
Tycka synd om.
förlåt men jag sa redan innan att jag tänkte träffa cedric för han ville prata.
men trots det, Förlåt hemskt mycket.

jag är helt annorlunda nu. jag. ah jag är som jag är. en helt annan person i vArje fall.

Ska nog leka med Jessica imorgon. (och städa husvagnen +o( )

och förresten träffat Angelica i gbg :D det var mycket skoj:D Vi ska leka någon dag : ) *glad*

Shit jag har massssssssssa att skriva . orkar inte bara

Älska mig : )

sänder en tanke till mor min som är, på semester. Älskar dig

Bilder:
  Ankan *-)                                                           
FörAlltid