Kom Tillbaka

Godermorgon.
76728-122

Jag sov jättegott idag, och Gisela har hittat min svarta handsak från Skottland som var borta. *glad*  det är inte roligt utan den Oo jag kommer inte ihåg vad jag gjorde igårkväll. men jag gjorde typ ingenting. Eller, jag lekte ju med linda och satt vid datorn, JUSTEJA. klart jag kommer ihåg det. Det känns inte som lördag idag, men lördag är det. Underbart. det är skönt med lördagar, idag ska jag försöka leta upp en "madonna outfit" tills på måndag. Yes yes, undrar hur det går xD 
Snackade precis med Elain i telefon. Hon är en sötispaj hon :D Hon är med på min "leka med på lovet" lista. Elain, RObin, Shärran, Sara, Charlotte är dom som jag inte träffar så ofta, som ska träffas då ^^ Sen ska jag ju såklart leka massa med Cedric, Jess och Becca. Kanske med Linda också :) 
Vi ska sjunga Julen är här i kyrkan :) Hihi, det är så kul att sjunga julsånger. Me love. Dom är simpla och kassa egentligen med så otroligt söta ! 
Kaffe är lösningen på världsproblemen. Det är underbart. Allt är underbart idag. jag vet inte varför, mår så bra bara :D Bah, det är underbart! haha. Bara jag och josse hemma, snart ska vi käka pizza. Vi vä'rmer en pizza i ugnen. Halvfabrikat is thas shit. haha datumet på min kamera stämmer verkligen :P Egentligen ska det vara 12 12 2006, eller det var iaf 12/12 06 :) haha.
Nehe du.. nu ska jag kila iväg och.. Ja, dra och göra mig i ordning bara. Äta. Andra livsviktiga saker. Suttit här i närmare två timmar nu, rakt upp ur sängen och hit. Sen ringde Elain, och så vart jag fast ^^ haha.

Man vet inte vad man kan förren man har försökt.

Egentligen borde man vara en sådan som bara dricker vin och äter mörk choklad.

  


Jaha du, nu är det som back in the old days :) Den gamla bloggen. Alltså, nogg.se är inte världens snabbaste på serverbyte måste jag erkänna..
Har hänt cirkus tre miljoner saker sedan sist jag bloggade. Fast det är så past ;) hahaha
Idag lekte jag med Linda, vi åkte till Borås för att shoppa lite julklappisar. jag hittade en jättetuff kjol till Gisela :D Jag hade mottot: Köp något du själv skulle vilja ha. Och det gjorde jag. Tror hon kommer att älska den : )
Det var skitnajs att vara med Linda. Vi har pratat om massa livsviktiga sake. Linda är en smart människa, Me like that.
Och så sjukt skönt. Bara två skoldagar kvar, tisdag och onsdag. Går dock bara till tjugo över ett på onsdag. På måndag är det ingen skoldag, då har hela 7-9an innebandyturnering. Ofta att vi vinner, jag menar,sjuorna får TVÅ mål mer än oss redan i starten och åttorna ETT. hur ska vi klara oss, bara för att i är äldst är vi INTE bäst på innebandy ;) haha. men det ska bli kul iaf, jag och mitt lag ska klä ut oss med åttiotalskläder xD (det är maskerad OCKSÅ Oo) Liksom maskerad innebandyturnering. VI kanske vinner pris för schysstast spel xD eller coolast kläder. Vinnare blir vi nog inte :) men ändå.
Har höjt mig i en del ämnen. SKÖNT! Jag är glad :)
På lovet, ska jag leka med Sara. och med Cedric. Och Cedric ska flytta om två veckor :D Så tufft, den 1a februari. Hoppas det är en fin lägenhet..
Imorgon hade jag tänkt leka med Cedric, när han slutat.
Hälsade på honom på jobbet idag, jeetttelengesedan vi sågs sist. eller. mja rättså ^^
Åh vi har ju haft massa lucia också :D Det var hur kul som helst, vi har fått massvis med beröm och goda ord, det är skitnajs :D Våran Lucia Rules (H)
Den var faktiskt bra, den var rolig, fin, cool och så vidare. Och roligt att visa upp. Hade nog sammanlagt 6 föreställningar.


AAAAAAAAAAHM

 

Idag är det måndag igen. Nogg funkar ikke, så jag har fått skriva på papper och annat dumt i helgen ^^ Men ska skriva det sedan kanske, när nogg bytt till en snabbare server (anledningen till att den inte funkar). I vilket fall, i helgen var jag i stora staden, Götebooorg. Köpte julklappar och sånt. förstår ni. Igår söndag, lekte jag med Jessica.

Idag i skolan lämnade jag in SOn. *SKÖNT* och sen har jag haft lucaträning och sånt. Imorgon är det luciaträning hela dagen. Sedan på kvällen är det uppvisning. för dom man bjudit,undrar om Ced tänkte komma. *måste*

Sen följde emmza med hem, vi färgade mitt hår.. öh...bild ovan ^^
Och sånt.. Hm.. öhm.. höm.

Kerlek och Fred